15 лютого 2021 року  студенти коледжу за напрямком підготовки «Туризм» у супроводі з викладачем Кароліною Срібною взяли участь у презентації нового туристичного маршруту. Захід відбувся на зимовому гірськолижному курорті «Красія». Першокурсники разом з третьокурсниками долучились до анімаційної програми, під час якої змогли поєднати  їхні теоретичні знання, отримані в аудиторіях,  із новими, отриманими практично на курорті.

Студентам провели виробничу екскурсію на різні туристичні підрозділи, що надають сервіс на курорті: ресторани, готелі, витяги, служби з прокату спорядження та  інструктажу з катання на лижах та сноубордах.

Відомий туризмознавець та професор Федір Шандор, який  став головним куратором цього дійства так прокоментував ці події:

«15 лютого 2021 на гірськолижному курорті «Красія» відбувся традиційний чемпіонат України - «Лавори на Красії», що проходить за підтримки Закарпатської Туристичної Організації разом з молодими спеціалістами, що отримують знання в галузі «Туризм» Природничо-гуманітарного фахового коледжу. Таким чином на найдовшій лижні трасі України проводжали зиму. Зустрічав учасників та гостей свята відомий Стрітенський ведмідь, який визначив, що зима скоро закінчиться.

Крім спортивного заходу, на гостей та спортсменів чекали подарунки від гірськолижного курорту «Красія». Чекаємо всіх 15 лютого 2022 року на наступних змаганнях.