Завершилася тривала і напружена робота педагогічних працівників та атестаційної комісії у Природничо-гуманітарному коледжі. Наказ Департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА № 33-к від 18.04.2017 р. засвідчує, що атестаційна комісія ІІІ рівня задовольнила наші клопотання щодо присвоєння викладачам кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічні звання «старший викладач» та «викладач-методист»: 11 педагогічним працівникам присвоєно та підтверджено вищу категорію; Андрусь М.В. присвоєно педагогічне звання «викладач-методист», а Сатмарі А.Б. та Габчак Н.Ф. підтверджено звання «викладач-методист», Іваниш О.Л. – «старший викладач».

Атестаційна комісія ІІ рівня Природничо-гуманітарного коледжу (протокол № 5 від 23.03.2017 р.) присвоїла кваліфікаційні категорії «спеціаліст І категорії» шістьом, а «спеціаліст ІІ категорії» – чотирьом педагогічним працівникам.

Атестаційні комісії ІІ і ІІІ рівнів оцінили результати серйозної методичної, навчально-виховної, наукової та спортивної роботи наших викладачів у міжатестаційний період, здобутки самих педагогів та їх студентів, якими цілком заслужено пишається педагогічний та студентський колективи коледжу.

Ознайомитися зі змістом наказів можна на нашому сайті.

Атестація – 2017 закінчена!

Вітаємо новий етап у житті нашого коледжу – атестацію – 2018!Air Jordan 1 Retro High OG 'Chicago' White and Black-Varsity Red For Sale