Викладачі іноземних мов Феделещак Н. Б, Белоусова-Зомбор Г. Е., Січак В., Панько Е. П., Тимчик М. П.  залучили студентів 1-3 курсів коледжу до проєкту "Leipzig meets Ukraine", де вони мали змогу поділитися своїми думками про рідну Батьківщину, її традиції, культуру, відомих осіб, цікаві факти англійською мовою для школярів та вчителів Німеччини. Цей проєкт був організований вчителем англійської мови у Німеччині, містером Torsten Därr - бізнесменом, лінгвістом, вчителем, ментором, що всіляко допомагає українським школярям-переселенцям адаптуватися до нового середовища та навчання у Німеччині. Таким чином захід був спрямований на усунення мовних бар'єрів та глибшого вивчення української культури та традицій за кордоном. 

У рамках проєкту було також організовано онлайн-зустріч із носіями англійської мови та українськими школярами-переселенцями в м.Лейпцизі та студентами 2-го курсу спеціальності "Інженерія програмного забезпечення" з ініціативи викладача, канд. пед. наук Тимчик М.П.

Гостями онлайн-зустрічі були вчитель англійської мови та інформатики (Кейптаун, Південна Африка) Andrea Uys та Мr. Torsten Därr (м. Лейпциг, Німеччина). Студенти мали змогу задати питання гостям, поспілкуватися із однолітками, обмінятися досвідом і різноманітною інформацією та найголовніше - практикувати мовні навички англійською мовою. 

До нових зустрічей!