У четвер, 9 червня 2016 року, у Природничо-гуманітарному коледжі відбулася зустріч студентів-випускників денної форми навчання спеціальності «Розробка програмного забезпечення» із Лазуром Володимиром Юрійовичем – доктором фізико-математичних наук, професором, деканом фізичного факультету.

Володимир Юрійович розповів про те, що фізичний факультет сьогодні – один із найпотужніших за науковим потенціалом в Ужгородському національному університеті. На факультеті готують бакалаврів, спеціалістів та магістрів за кількома напрямами, зокрема «Системи технічного захисту інформації», «Безпека інформаційних і комунікаційних систем». Студенти матимуть можливість поглибити знання у галузі інформаційних технологій. «Підготовка студентів цих спеціальностей галузі знань «Інформаційна безпека» адаптована для роботи у наукових та освітніх установах системи Міністерства освіти і науки та інших науково-технічних організаціях України, спеціальних підрозділах Управління СБУ та МВС України, установах та підприємствах сфери управління Державного комітету зв’язку та інформатизації України, у силових структурах, державних і приватних структурах, де використовуються сучасні інформаційні технології у сфері підприємницької та банківської діяльності,» - наголосив Володимир Юрійович. Особливу увагу звернув на те, що на базі кафедри твердотільної електроніки з/с інформаційної безпеки Ужгородського національного університету успішно працює Закарпатський науково-технічний центр захисту інформації.

Зустріч була цікавою та насиченою, проводилась у формі діалогу. Підбиваючи підсумки, Володимир Юрійович запросив наших випускників продовжувати навчання на фізичному факультеті. Адже фізика розповсюдилась в усіх галузях господарства: енергетиці, машинобудуванні, транспорті, зв’язку, біології, медицині… Тому випускники цього факультету знаходять гідне працевлаштування у майбутньому.

Студенти вдячні за таку виняткову нагоду зустрітись із деканом фізичного факультету. Сподіваємось, що дехто із наших випускників поповнить ряди відомих та успішних науковців і практиків, які отримали дипломи знаного у світі фізичного факультету УжНУ.

2016609132057 2016609132119 2016609133446The world is yours – Neue Sneaker, Apparel und mehr für Kids