26 лютого у приміщені Головного управління ДПС у Закарпатській області відбулася зустріч студентів Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» з начальником управління податків і зборів з юридичних осіб Ігнатенко С.П., заступником начальника управління Поповичем М.М. та начальником відділу персоналу ГУДФС у Закарпатській області Бадзо Я.І. Зустріч було організовано за сприяння голови ТВ АППУ у Закарпатській області Волощук М.Г

Метою проведення таких зустрічей є підвищення податкової грамотності студентів, ознайомлення зі структурою інспекції та реальною роботою фахівців управління.  Майбутні економісти дізнались про системи оподаткування, застосування ставок та терміни сплати податків, дізнались про електронні сервіси фіскальної служби та акредитований центр сертифікації ключів, де безкоштовно можна отримати ключі електронного цифрового підпису. Особливу увагу податківцями було приділено роз’ясненню нововведень податкового законодавства та запобіганню негативних наслідків  виплати заробітної плати «в конвертах».

Зустріч відбулася в теплій, щирій, дружній атмосфері та мала важливе значення у сфері виховання професійних якостей майбутніх фахівців.