У вівторок, 06 березня 2018р., відповідно до вимог Наскрізної програми профорієнтації та плану виховної роботи коледжу студенти виступили перед учнями Драгівської ЗОШ І-ІІІ ст. та прилеглих сіл із художньо-інформаційною програмою «Зустріч із майбутнім». Представники усіх семи спеціальностей цікаво і змістовно розповіли учням про свою майбутню професію та про те, як стати студентом коледжу, а потім – і університету.

Справжньою окрасою програми були виступи Яни Голінки, яка урочисто обрамила концерт, виконавши «Гімн коледжу» та пісню «О моя святая Україно!». Із завмиранням серця слухали учні пісню «Не твоя війна» у виконанні Крістіни Бенків та спостерігали за почуттями, висловленими у танці «Я залишуся у серці твоєму…»,  які талановито відтворили

Анастасія Хархаліс та Іван Тисянчин. Не залишив байдужими слухачів і вірш Ліди Мигалеги «Розмова з російським братом».

Під час зустрічі з учнями наші студенти роздавали охочим буклети про спеціальності, консультували з приводу вступу до коледжу та на різні факультети УжНУ, ділилися враженнями про студентське життя.

Окрім студентів, перед учнями виступала заступник директора коледжу Пащук Галина Ярославівна, яка переказала вітання колегам та учням від директора Росохи Володимира Войтеховича, а також розповіла присутнім про наші олімпіади, підготовчі курси та вимоги до вступної кампанії – 2018р.

Із вітальним словом звернувся до присутніх представник ректорату ДВНЗ «УжНУ» Ухаль Юрій Михайлович, який запросив учнів 9-11 класів на навчання до нашого коледжу та університету.

Щирі слова вдячності прозвучали від директора Драгівської

ЗОШ І-ІІІ ст. Бокоча Василя Михайловича, який високо оцінив виступ наших студентів, їх патріотизм і талант і висловив сподівання на майбутні зустрічі.

Ми щиро вдячні голові села Кириті Василеві Михайловичу за організацію цієї зустрічі та за тривалу співпрацю із нашим колективом.

А далі – нові дороги: на «Зустріч із майбутнім» чекають учні Міжгірщини, Рахівщини та Ужгорода.
IMG-4872 IMG-4873 IMG-4874 IMG-4875 IMG-4876 IMG-4877 IMG-4878

 Shop Sneakers in Footwear