Завершився ряд олімпіад-конкурсів, які проводилися на базі Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» у 2017 – 2018 н. р. для випускників 9-х класів ЗОШ області.

Свої знання з математики, інформатики, краєзнавства, правознавства показали десятки учнів, які побували у нашому коледжі.

Завершальним етапом став творчий конкурс проектів із землевпорядкування та екології «Земля – наш дім» і будівельної інженерії  «Будинок моєї мрії», який відбувся у середу, 25 квітня.

До участі  у цьому заході були запрошені учні 8 – 9  класів шкіл

м. Ужгорода та області.

Студенти та викладачі спеціальностей "Геодезія та землеустрій" і "Будівництво та цивільна інженерія" ретельно готувалися до цієї зустрічі та приурочили її до Всесвітнього дня Землі.

Урочисте відкриття конкурсу відбулося заступником директора з навчально-методичної роботи Р. М. Сидором. Зі щирими словами вітання виступила також голова методичної комісії Л. Я. Данько-Товтин.

До слова були запрошені й  члени журі конкурсу. Зокрема декан туристичого факультету Калинич І. В.  щиро порадив своє майбутнє пов'язати зі спеціальністю «Геодезія та землеустрій», спочатку отримати диплом у коледжі, а далі – вступити до університету, адже Закарпаття відчуває гостру нестачу фахівців цієї галузі.

Найсучасніша техніка, що працює з супутниками, GРS – прилади,  – все це надовго прикувало увагу юних дослідників, яким уміло і цікаво розповідали наші викладачі.

Згодом студенти спеціальностей "Будівництво та цивільна інженерія" та учасники конкурсу представили свої проекти, де показали, як вони уявляють ідеальне житло, його планування, облаштування та благоустрій.

За результатами конкурсу журі відзначило найкращі роботи: учня 9-го класу ЗОШ №5 Блажієвського Максима, який звернув увагу на екологічні проблеми рідного міста Ужгорода,  та учня 9-го класу Стеблівської ЗОШ

Сега Юрія, який представив у вигляді ескізів будинок своєї мрії.

Ми вдячні всім учасникам, їхнім учителям і батькам за якісну підготовку учнів.

Чекаємо наступного року!

IMG_20180425_103748 IMG_20180425_112055 IMG_20180425_112417Air Jordan