«Ну що б, здавалося, слова... Слова та голос — більш нічого. А серце б’ється — ожива, як їх почує!» - саме вищенаведені рядки із поезії великого українського Титана – Тараса Григоровича Шевченка – стали своєрідним гаслом для церемонії закриття XVII Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика, яка відбувалася 16 травня у приміщенні Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка у м. Києві.

Взяти участь у заході мала честь і студентка Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» Романна Заяць, котра посіла у мовному турнірі почесне 2-е місце. П'янкий аромат перемоги, а також радість від знайомства із такими видатними постатями, як Іван Малкович, Ірина Фаріон, Володимир Загорій, Михайло Слабошпицький - юної вихованки нашого навчального закладу розділила викладач української мови та літератури Андрусь М.В.

Отож, пишаймося такого роду тріумфами й досягненнями, плекаймо рідне Слово і продовжуймо славну традицію нашого коледжу – отримувати міжнародне та всеукраїнське визнання.

viber im66666age

viber ima456345365ge

viber imag55555555555e

viber imag7777777777777e

кфвіаsneakers