20 липня, у п’ятницю, завершився напружений тиждень вступних випробувань для цьогорічних абітурієнтів. Із понеділка, 16 липня, наші майбутні студенти проявили свої знання , підтверджували належний рівень підготовки з математики (153 особи), географії (72), української мови (305), фізики (17) та історії (83).

Але це ще не завершення вступної кампанії. Слід відзначити високий рівень знань у багатьох абітурієнтів. Цей результат наслідок сумлінної праці як у школі, так і на підготовчих курсах.
Однак зараз іде процес формування рейтингових списків, які виявлять об’ктивну картину щодо шансів вступу на обрану спеціальність за державним замовленням чи на позабюджетній основі ( за контрактом). Остаточні списки будуть сформовані до 25 липня 2018 р. процес зарахування на місця за державним замовленням триватиме до 30 липня, після чого розпочнеться зарахування на позабюджетні місця, визначені ліцензійним обсягом.

Отож, шановні абітурієнти і батьки, не забудьте здати до приймальної комісії оригінали документів про освіту, читайте інформацію на сайті і приходьте, щоб стати студентом.
А для тих, хто закінчив 11-й клас або заклад професійно-технічної освіти, зазначимо: прийом документів ще триває! Вас чекає навчання за скороченим курсом на денній формі та заочна форма навчання.
Недарма кажуть : «Здобули освіту – побачиш більше світу».

Коледж чекає на Вас!

Asics Onitsuka Tiger