З 30 червня розпочався прийом заяв та документів для вступу в Природничо-гуманітарний фаховий коледж від абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти (після 9-го класу). Прийом документів для них буде тривати до 13 липня 2020 року, а іспити розпочнуться з 14 липня. На жаль, карантинні обмеження внесли свої корективи в процедуру. Скринінг температури, масковий режим, соціальна дистанція. Все це – для мінімізації контактів і загрози зараження COVID-19. Для нашого навчального закладу така турбота про здоров’я відвідувачів і працівників є закономірною і виправданою.

Абітурієнти, як правило, подають заяви у паперовій формі особисто в приймальну комісію. Але можуть і надсилати заяви встановленої форми та скановані копії всіх документів на електронну адресу коледжу (college@uzhnu.edu.ua), а оригінали подаватимуть в приймальну комісію перед першим іспитом. За перші два дні такою можливістю скористувались близько 35% абітурієнтів.

Наразі робота приймальної комісії професійна та злагоджена. Досвідчені працівники дають вичерпні відповіді на питання батьків та абітурієнтів. На відміну від минулих років міністерські сервера працюють без затримки, тому незважаючи на карантин загальна кількість заяв за перші дні  роботи фактично  на рівні минулорічних показників.

Шановні батьки та абітурієнти! Ми чекаємо на ВАС за адресою: м. Ужгород вул. Університетська  14 .

Приймальна комісія знаходиться в корпусі університету, 2-й поверх,  аудиторія №236 та 215.

 

Понеділок - п'ятниця: з 9:00 до 17:00. Субота з 9:00 до 14:00.