2 липня 2018 року розпочала роботу приймальна комісія Природничо−гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ». Випускники 9−их класів ЗОШ нашої та сусідніх областей подають документи для вступу на 7 спеціальностей на основі базової загальної середньої освіти. Станом на 12 год. 6 липня прийнято 328 заяв. Найбільш популярним виявився ( цілком очікувано!) напрям «Інженерія програмного забезпечення» − 84 заяви; 65 абітурієнтів обрали спеціальність «Право»; по 38 заяв подали на спеціальності «Геодезія та землеустрій» та «Будівництво та цивільна інженерія». Традиційно в пошані «Туризм» − 40 заяв, а спеціальності економічного спрямування «Фінанси, банківська справа та страхування» і «Облік і оподаткування» мають 49 та 14 заяв відповідно.

Виявляють бажання стати нашими студентами і випускники 11−их класів, що успішно склали ЗНО: із української мови та літератури і математики або фізики, або географії, або історії України, або іноземної мови. Кожен може обрати свою майбутню спеціальність і навчатися в коледжі на денній формі (за скороченим терміном навчання) або на заочній формі.

Подання документів для вступу триває. Ми чекаємо на вас до 14 липня включно.

Але не відкладайте таку вкрай важливу справу на останній день! Адже перед вами, шановні абітурієнти, украй важливе завдання − належно підготуватися до вступних випробувань і успішно скласти їх! Найгарячіша пора стартує 16 липня −а завершиться 20 липня.

Бажаємо успіху!Asics Onitsuka Tiger