Вступна кампанія – 2017, що стартувала 01 липня,триває.

Уже позаду вступні випробування для тих, хто завершив  навчання        у   9 класі і здобув базову загальну середню освіту.  Цього року до приймальної комісії було подано 672 заяви на 7 спеціальностей:

«Облік і оподаткування» - 62;

«Фінанси, банківська справа та страхування» - 90;

«Геодезія та землеустрій» - 84;

«Будівництво та цивільна інженерія» - 98;

«Право» - 122;

«Туризм» - 72;

«Інженерія програмного забезпечення» - 144.

За результатами вступних випробувань із математики, фізики, української мови, історії України та географії студентами денної форми навчання за державним замовленням стало 110 осіб:

32 майбутніх програмістів; 8 фахівців у туристичній галузі; 25 – за спеціальністю «Право»; 13 осіб пов’яжуть своє життя із будівельною інженерією; по 11 студентів навчатимуться за спеціальностями «Облік і оподаткування» та «Геодезія та землеустрій», а 10 осіб опановуватимуть банківську справу.

Триває укладення договорів  на навчання за контрактом. Фактично завершено набір на спеціальності «Туризм», «Будівництво та цивільна інженерія» та «Інженерія програмного забезпечення». Але укласти договір на навчання ви маєте змогу ще до 31 серпня. Тож не баріться! Скористайтеся шансом для здійснення мрії!

А для тих, хто вже зарахований на 1-й курс Природничо-гуманітарного коледжу, перший студентський обов’язок – переднавчальна практика!

21-23 серпня 2017 р., о 9 годині, за адресою: вул. Українська,19 на вас чекатиме майбутній куратор академічної групи і зустріч із друзями.

До проходження практики запрошуються студенти – мешканці            м. Ужгорода та Ужгородського району.

Тож до зустрічі, нове студентство!

Однак вступна кампанія на цьому не завершилася!

Для вступу до коледжу подану 17 заяв на базі ОКР «кваліфікований робітник». Випускники  професійно-технічних  училищ  будуть складати фахове випробування 4 серпня та українську мову 7 серпня. За результатами вступних випробувань вони будуть зараховані студентами ІІ-го курсу, і для них навіть передбачене державне замовлення.

Триває прийом документів на базі ПЗСР. На сьогоднішній день їх подано понад 100 на денну і 20 на заочну форми навчання. Документи за результатами ЗНО можна ще подати до 08 серпня 2017 р. і стати студентом. Для цієї категорії вступників теж передбачене державне замовлення із ряду спеціальностей.

Отож кому не пощастило вже сьогодні стати студентом вишу для здобуття ОКР «бакалавр», спробуйте досягти мети, отримавши спочатку диплом молодшого спеціаліста у нашому коледжі! Лише 2 результати ЗНО – і Ви студент!

Хай щастить!Sneakers