24 квітня 2019р., в стінах КНТЕК КТУ відбувся ІІ етап Х Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ І-ІІ р. а. Кожен заклад Закарпатської області представляли найкращі студенти коледжів. Всього брало участь 17 учасників. Серед них представники з різних куточків Закарпаття: Свалява, Берегово, Мукачеве, Ужгород.

Роботи конкурсантів складалися з 5 завдань різних типів і різного рівня складності.

Дві години кропіткої праці студентів – і журі приступило до роботи. Голова журі Гиндрюк В.В. закодував роботи та віддав до рук компетентних викладачів. Здивування чекало всіх рівно за годину: найбільшу кількість балів набрав один учасник, потім троє учасників одержали однакову кількість балів і ще двоє також однакову кількість балів. Після розшифрування першої роботи виявилося, що це студент ІІ курсу, який брав участь  в олімпіаді поза конкурсом, адже лише першокурсник може представляти область на Всеукраїнській олімпіаді. Виникла необхідність перегляду трьох найкращих робіт: ситуація напружена, адже кожен хоче отримати перемогу, а члени журі ( по-сумісництву викладачі цих студентів) переживають більше, ніж самі учасники, тому що саме їх уміла праця та любов може призвести до перемоги. За результатами перегляду найкращою визнана одна робота з кодом 1-12. Після розшифрування радість Людмили Ярославівни була безмежною: саме її студент групи КН-13 Савицький Данило в такій нелегкій боротьбі отримав довгоочікувану перемогу та визнання області. Двоє інших учасників Баркасі Саболч-Роланд (Свалява) та Дудаш Євгенія отримали ІІ місце, а наша студента Мельниченко Ольга та Цугорка Любомир посіли ІІІ сходинку.

Вітаємо керівників Олі та Данила Мавроматі Мар’яну Дмитрівну та Данько-Товтин Людмилу Ярославівну і бажаємо Данилові гідно представити область на Х Всеукраїнській олімпіаді.

Air Jordan