Свого часу Ліна Костенко написала : «А ви думали, що Україна так просто. Україна – це супер. Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані усі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй нема ціни».

А й справді,  історія залишила свій відбиток у кожному місті, у кожному куточку нашої мальовничої України. По всій її території можна знайти пам’ятники культури – це і середньовічні замки, і культові споруди, що були збудовані ще в ІХ – ХІІІ ст., і місця грандіозних доленосних баталій, і надзвичайних див природи, і природних парків тощо.

У зв’язку з цим працівники бібліотеки Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» зробили спеціальну підбірку літератури, котра допоможе більше дізнатися  про багатства України, зокрема її визначні місця.

Запрошуємо усіх відвідати виставку книг та науково-критичних,  науково-популярних видань «Україна – це ексклюзив» у бібліотеці Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ»,  присвячену визначним місцям України  протягом 17.04.2019р – 24.04.2019 р.Nike