Незважаючи на літню пору, у Природничо-гуманітарному коледжі триває відзначення 160- річного ювілею Івана Франка.

З цієї нагоди до Державного історико-культурного заповідника «Нагуєвичі» була делегована голова методичної комісії, викладач української мови та літератури Пащук Г.Я., яка вручила вітальний адрес науковим працівникам музею.

«Ваше вітання стало для нас приємною несподіванкою, адже дуже часто навіть у святкові дні забувають про тих, хто створив цей заповідник і береже пам'ять про Великого Каменяра», - із хвилюванням зазначила Ореста Іванівна Орел, директор цієї духовної святині України.

Наш педагогічний та студентський колективи з’єднує із музеєм-заповідником  багаторічна співпраця в царині освіти і виховання. Кожного навчального року коледжани приїжджають до Нагуєвичів, щоб напитися мудрості та українського духу із невичерпної Франкової криниці.

Ми усвідомлюємо важливість таких заходів, тому не обмежилися екскурсіями, а започаткували у 2014 році тривалу молодіжну акцію «Земля Духновича – землі Франковій», під час якої висадили сакури – квітучі посланці Ужгорода – на святій Франковій батьківщині. Щовесни свої рожевим буйноквіттям вони нагадуватимуть відвідувачам про єдність України, про те, що ніяким політичними кордонами не розділити народ, якщо «одна віра, одна піснь у нас в душі».

Наша тривала співпраця із заповідником «Нагуєвичі» відзначена ювілейною медаллю «До 160 – ліття з дня народження Івана Франка». Ми щиро вдячні за таку високу оцінку нашої скромної педагогічної та виховної роботи. Спасибі Вам, шановні господарі Франкової землі! Спасибі, доле, що подарувала нам Генія!

20160825_113318 20160825_113349 20160825_114832 20160825_120619Girls Air Jordan