Ось уже й минув тиждень, як тривають заняття на підготовчих курсах для вступу до Природничо-гуманітарного коледжу.

Більш ніж 170 абітурієнтів з усіх куточків Закарпаття та з інших областей України почали активну підготовку до вступних випробувань з української мови, математики, історії України, географії та фізики. Серед слухачів курсів – переможці олімпіад і творчих конкурсів, що відбувалися в коледжі протягом навчального року.

Розпочалися курси урочистою лінійкою, у якій майбутні студенти та чисельний «ескорт» - їх батики і друзі - вперше почули Гімн коледжу, познайомилися із викладачами, що працюватимуть із абітурієнтами на курсах,  довідалися про особливості і порядок цьогорічної вступної кампанії.

Нинішні абітурієнти – цілеспрямовані і  дисципліновані юнаки і дівчата, які хочу втілити свою мрію – стати студентами за обраною спеціальністю.

Ось цікава статистика:  цьогоріч на підготовчі курси прийшло значно більше хлопців (60%), аніж дівчат (40%). Серед них 90 абітурієнтів – випускники ужгородських ЗОШ, 72 – шкіл області; по кілька представників із Львівської, Івано-Франківської, Луганської та Дніпропетровської областей.

42% у майбутньому бачать себе фахівцями зі спеціальності «Інженерія програмного забезпечення»,  напрям «Право» обирають 33% абітурієнтів; фахівцями у туристичній галузі хочуть стати 17% слухачів. Приємно, що такі юні громадяни нашої країни вже обрали для себе професію, пов’язану з  будівельною інженерією (16 осіб), землевпорядкуванням (12 осіб) та економічними галузями (18 осіб).

Але це тільки ті, хто став слухачем підготовчих курсів. Та тенденція щодо пріоритетів цьогорічного абітурієнта уже простежується.

Отож робота на курсах продовжується. 12 липня слухачів чекає виконання підсумкових тестових завдань, яке й покаже рівень підготовки і якість роботи абітурієнтів під час занять.

Приймальна комісія працюватиме з 02 по 14 липня. Не забудьте принести документи і вчасно оформити свій вступ!

Хай щастить на вступних випробуваннях!

Ласкаво просимо! Коледж чекає на Вас!курси1 курси6Nike Air Zoom Pegasus