3 9 по 13 жовтня 2017 р. у Природничо-гуманітарному коледжі ДВНЗ «Ужгородський національний університет» заплановано ряд заходів, присвячених Дню юриста.

Тижневик юридичних наук розпочався зустріччю із суддею Касаційного кримінального суду в складі Верховного суду України. Марчук Олександр Петрович за запрошенням голови циклової комісії юридичних дисциплін Черниченко І.В. прочитав відкриту лекцію з кримінального процесу для студентів напряму «Право» на тему «Докази і доказування у кримінальному провадженні України». photo1

photo2

Також відбулася зустріч зі студентами 1 курсу на тему «Моя майбутня професія - юрист», на якій слухачі дізналися про риси характеру, які необхідно мати для досягнення успіху в будь-якій сфері, у тому числі юридичній професії. Кожен мав змогу ознайомитись із професійною діяльністю гостя та отримати відповіді на запитання. У свою чергу Марчук Олександр Петрович поділився професійними секретами та наголосив на необхідності здобуття ґрунтовних знань під час навчання. Студенти щиро подякували гостю за бесіду та настанови.

photo3

photo4

Цілий тиждень у коледжі буде тривати виставка стіннівок, підготовлених академічними групами. Кожен охочий зможе оцінити ідею та талант студентів, які на папері відобразили своє бачення діяльності юриста в Україні. У четвер (12 жовтня 2017 р.) незалежне журі вручить грамоти переможцям у конкурсі на кращу тематичну стіннівку академічної групи.

photo6

photo5

У рамках заходів, присвячених Тижневику юридичних наук, у бібліотеці Природничо-гуманітарного коледжу триває виставка фахової юридичної літератури, у тому числі монографій, методичних рекомендацій та практикумів викладачів циклової комісії юридичних дисциплін.

photo7Women Air Jordan 1 Mid "Crimson Tint" 852542-801 Pink White Online, Price: $88.58 - Air Jordan Shoes, nike air max bw shop online paypal card free