9 листопада 2017р. у Природничо-гуманітарному коледжі стартував Тижневик української мови, присвячений Дню української писемності і мови.

Святкування розпочалося студентським привітанням та інформацією про заснування цього свята, яку вміло презентували в академгрупах першокурсники Бенедик Михайло та Шукаль Христина.

У фойє увагу всіх, хто прийшов на пари чи відпочивав на перервах, привертала тематична презентація, старанно підготовлена Мигалегою Лідією та Савкою Крістіаном.

А радіоефір був заповнений голосами викладачів - філологів, які декламували поетичні твори українських класиків ( Андрусь М. В., Калинич Н. Ф., Соломко Н. І.). Власну поезію прочитала Пащук Г. Я., а «Молитву до мови» К. Мотрич чуттєво виголосила Іваниш О.Л

Ось уже кілька років поспіль у коледжі підтримується традиція написання радіодиктанту.

Цьогоріч більш ніж 30 студентів та викладачів як коледжу, так і факультету туризму та міжнародних комунікацій взяли участь у ХVII Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності. Технічне забезпечення цієї акції здійснив завідувач лабораторії Щербан І. І., без допомоги якого ми б не впоралися.

Диктант став приводом для професійної дискусії філологів, яку охоче підтримали інші учасники написання.

Студентами та викладачами проводилися тематичні бесіди, виховні години, присвячені значенню мови в житті людини, у професійному становленні молоді ( групи «Право» - 12, «Право» - 31, «Бухгалтерський облік» -21, «Розробка програмного забезпечення» - 21).

Але найбільш очікуваною подією була ХІІ Закарпатська студентська науково-практична конференція, присвячена Дню української писемності та мови, яка пройшла 22 листопада 2017 р.

А на черзі - літературних вечір.

Далі буде…nike sb team classic cream color code 270 Black Gold Shoes Best Price AH8050-007 – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers