14 та 15 листопада щорічно проводився мистецький конкурс художньої самодіяльності «Студентська осінь-2018», приурочений Міжнародному дню студенів. Зала студентського центру дозвілля «Ювентус» була переповнена учасниками – студентами усіх факультетів ДВНЗ «УжНУ», які вражали своїми талантами, та, звісно, вболівальниками, левову частку яких склали студенти Природничо-гуманітарного коледжу.

Але не кількістю, а якістю досконало поставлених номерів покорили студенти нашого навчального закладу серця членів журі. Конкурс проходив у чотирьох номінаціях, в кожній із яких ми посіли гідне місце: Хархаліс Анастасія, студентка IV курсу, посіла І-е місце у танцювальному конкурсі, зворушивши глядачів хореографічною композицією «Студентська осінь»; І-е місце посіло відеопредставлення про коледж, участь у створенні якого брали всі студенти без винятку. Почесне друге місце отримали Баранова Юліана, студентка групи ФК-11, та Пескова Анна, студентка групи ФК-21, за поетичний театр «А журавлі летять собі додому ключами…» - частину студентського соціального проекту «Історія очима молоді». Перемозі у цьому оригінальному жанрі завдячуємо й студенту Штиці Михайлу, неперевершений голос якого лунав із-за лаштунків сцени, та викладачам коледжу, Андрусь М.В. і Пащук Г.Я., які створили ці поетичні твори. Достойно оцінений був вокальний виступ Гали Мирослава, студента групи КН-21, який зачарував піснею «Біля тополі». Успіх кожного номеру залежав і від професійної технічної допомоги студентів напрямку «Інженерія програмного забезпечення» Коровіна Дениса та Матея Марка.

Заповнена зала небайдужих щирими оваціями вітала своїх героїв. Хтось усміхнений, хтось стурбований, хтось зацікавлений чи наляканий... Але всіх їх ще довго єднатимуть і хвилюватимуть пережиті емоції і згадки про ейфорію тріумфу!

За переможцями завжди стоїть ціла команда. У нас вона – на чолі з директором коледжу Росохою В.В., який разом із викладачами та студентами  вболівав за кожного нашого учасника. Студентське життя у Природничо-гуманітарному коледжі вирує! І ті, хто прийшов сюди за знаннями, отримують значно більше, ніж очікували. Щасти тобі, студенте коледжу, і надалі!

Все цікаве – попереду!

adidas cosmic boost on feet and ankle