25 вересня 2019 р. студенти 2-го  курсу спеціальності Туризм побували на презентації книги "Екскурсії Закарпаттям", яка відбулася у читальній залі Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Федора Потушняка.

На зустрічі були присутні  доктор філософських наук, професор Федір Шандор,  завідувач відділенням туризму Ужгородського торговельно-економічного коледжу Василь Телеп, журналіст і письменник, доктор історичних наук, професор Сергій Федака, доктор медичних наук, професор Роман Міцода, вчитель історії Янош Мешко, медик і краєзнавець Сергій Козодаєв, студент-історик Дмитро Магаляс, директор ужгородського видавництва "TIMPANI" Ярослав Федишин, які висловили свої думки про посібник "Екскурсії Закарпаттям".

Студенти-туристи коледжу з радістю відвідали цей захід, адже вихід "Екскурсій Закарпаттям" приурочено Міжнародному дню туризму, що припадає на 27 вересня. А також це  видання рекомендується до використання в освітньому процесі для підготовки молодших бакалаврів, бакалаврів, магістрів за спеціальностями, де передбачено теоретичні та практичні заняття з екскурсознавства при вивченні нормативних дисциплін і дисциплін вільного вибору. Попереднє – "Екскурсії Ужгородом" – вже активно використовується в закладах вищої освіти. Зокрема і в нашому коледжі. Супроводжували групу -  куратор Шпілька Оксана Василівна та заступник директора з навчально-виховної роботи Папп Крістіан Степанович.

Supreme