29 травня студенти перших курсів Природничо-гуманітарного коледжу зустрілися з представниками Управління патрульної поліції м. Ужгорода та Мукачева – лейтенантом Іванною Мушкою та капітаном Олександром Приходьком, котрі розповіли про правила безпеки під час літніх канікул. Патрульні закликали студентів вести здоровий спосіб життя, а саме: не вживати алкогольні напої, наркотики, не курити – та наголосили про кримінальну та адміністративну відповідальність за неправомірні вчинки.

Олександр Приходько розповів студентам про діяльність патрульної поліції та коротко ознайомив із статтям Адміністративного та Кримінального кодексів України. Першокурсники брали активну участь в обговоренні актуальних питань та цікавились особливостями організації патрульної служби.

Іванна Мушка в кінці лекції дала декілька корисних порад нашим першокурсникам. Ми лише хочемо, щоб наше місто було безпечним, і не намагаємось обмежувати ваші права. Будьте гідними громадянами своєї країни – такими словами завершили своє звернення офіцери патрульної поліції.

Віримо, що такі зустрічі виховуватимуть правову свідомість у наших студентів і надихатимуть їх на вивчення законодавства, а також правильно послуговуватися своїми правами та виконувати обов’язки!

Слід відзначити високий рівень володіння державною мовою, багатий словниковий запас та належну фахову підготовку лейтенанта Іванни Мушки та капітана Олександра Приходька.

Саме за такою свідомою і високоосвіченою поліцією майбутнє!

DSC_0004

DSC_0015adidas db0694 women black