Ось і промайнув 2018 рік, що став для нашого коледжу хоч і складним, але й успішнішим. Наші другокурсники гідно проявили себе, успішно склавши ДПА з української мови у формі ЗНО. Талановиті студенти другий рік поспіль здобули перемогу в конкурсі “ Студентська осінь”, посіли призові місця в численних спортивних змаганнях, конкурсі “Кращий студент Закарпаття”, унікальному турнірі з програмування тощо.

Ми знову маємо призерів обласного етапу Міжнародного конкурсу імені        Т. Г. Шевченка та Петра Яцика ― Оксану Маркович, Нікіту Мойсу, Аліну Ганич та Ольгу Мельниченко.

Та найвищу оцінку нашої роботи було дано компетентною комісією на XXIV Міжнародній освітній виставці “Освіта і кар’єра ― 2018” :  почесне звання “Лідер природничо-гуманітарної освіти” та нагородження золотою медаллю.

Однак наші успіхи не підстава для спокою, бо 2019 рік ставить перед нами багато важливих завдань: складання ЗНО вже із двох предметів, акредитація чотирьох спеціальностей, нові конкурси та олімпіади, участь у МАН…

Отож до праці! Хай щастить у Новому році!สินค้าออกกำลังกายผู้หญิง คุณภาพ ราคาพิเศษ