Протягом минулого тижня відбулися збори мешканців студентського гуртожитку №6. Ці заходи були вкрай необхідні, адже вже завершилось поселення студентів, узгодилися всілякі «переїзди» із блоку в блок, і можна розпочинати серйозну роботу з ознайомлення студентів, особливо першокурсників, із «Правилами проживання в гуртожитку» та «Положенням про студентський гуртожиток».

Збори проводилися для мешканців 4-го та 5-го поверхів окремо, бо немає змоги зібрати всіх разом: ми ростемо, а приміщення – ні!

Зі студентами спілкувалися заступник директора з навчально-виховної роботи Пащук Галина Ярославівна, вихователі Білей Наталія Миколаївна та Щербан Марія Іванівна, інженер з безпеки життєдіяльності Решетар Михайло Юрійович та голова студради Мигалега Лідія.

На зборах було обрано студраду гуртожитку, яка стане помічником мешканців у вирішенні питань їх побуту та дозвілля, а також контролюватиме дотримання санітарних вимог та порядку.

Головна ідея зборів зосереджена у таких словах: « Треба жити так, щоб вашим сусідам було затишно, безпечно і комфортно поруч».Women Air Jordan 1 Mid "Crimson Tint" 852542-801 Pink White Online, Price: $88.58 - Air Jordan Shoes, nike air max bw shop online paypal card free