Шановний Володимире Войтеховичу!

Щиро вітаємо Вас із чудовим ювілеєм –

60-річчям від дня народження!

Ця дата справді кругла: ні кута, ні відрізка у цифрах.

А це значить, що Ви досягли високої гармонії навколо себе:

створили чудову сім’ю, виростили і виховали прекрасних дітей,

даруєте любов і тепло своїм онукам. І в цій гармонії значне місце належить Вашій професійній діяльності: більше 15 років Ви очолюєте знаний у нашому краї та за його межами

Природничо-гуманітарний коледж.

Ваша виваженість і чуйність, високий професіоналізм і вміння підтримати розумну ініціативу привели до формування колективу справжніх фахівців у царині освіти. Очолюваний Вами заклад став справжньою alma-mater для майже 2000 випускників – фахівців у різних галузях як для Закарпаття, так і всієї країни.

Ваші захоплення і об’єктивні амбіції, дальновидні плани і задуми реалізуються у цілком відчутних справах: відкриття нових спеціальностей, пошук шляхів удосконалення навчально-виховного процесу, матеріальної бази тощо.

Тож нехай Ваш черговий ювілей стане новим стартом для подальших дистанцій як у професійному, так і в особистому житті. Хай набутий досвід і талант мудрого керівника допоможуть Вам сповна зреалізувати свої можливості як директора, педагога,

колеги і наставника.

Щиро бажаємо Вам, шановний Володимире Войтеховичу, міцного здоров’я, душевного затишку, сімейного щастя і професійного успіху. Хай цей квартет побажань супроводжується злагодженим хором вдячності, взаєморозуміння, підтримки і достатку як у родині, так і в нашому студентському та педагогічному колективах!

Хай Божа ласка береже Вашу велику круглу гармонію хоча б до 100 літ!

З повагою –

педагогічний колектив

Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ»

Nike