У середу, 27 квітня, студенти та викладачі коледжу провели ряд профорієнтаційних зустрічей у загальноосвітніх школах та професійно-технічних заклад Мукачівського, Тячівського районів та м. Хуста.

Під час зустрічей із випускниками ЗОШ І-ІІ ступенів викладачі Пащук Галина Ярославівна та Папп Крістіан Степанович ознайомили учнів із нашим навчальним закладом, його історією та здобутками, а студенти – першокурсники Кулак Марія, Чечоткін Денис та Хархаліс Анастасія розповіли про спеціальності, за якими здійснюється підготовка майбутніх фахівців, поділилися своїм враженням про навчання. Потім представники коледжу відповіли на питання учителів та учнів, що стосуються вступної компанії та подальшого навчання в університеті.

Ми щиро вдячні дирекції та педагогам ЗОШ І-ІІ ступенів с. Обава Мукачівського району, Хустського та Тячівського професійних ліцеїв за організацією зустрічей зі своїми учнями, колегіальність і підтримку.

Тож ми готові до співпраці!

Чекаємо наших абітурієнтів на підготовчих курсах та під час вступних випробувань!nike lunarglide 4 womens colors black blue