30 червня 2016 року у Природничо-гуманітарному коледжі відбулося розширене засідання педагогічної ради, присвячене завершенню 2015-2016 навчального року.

На педраду були запрошені усі члени педагогічного колективу, студентський актив та гості.

Порядок денний педагогічної ради був насичений як суто виробничими питаннями, так і урочистими подіями. Зі звітом про виконану роботу за минулий навчальний рік виступив заступник директора з навчальної та методичної роботи Сидор Р.М., який зупинився на досягненнях і здобутках педагогічного колективу, а також вказав на недоліки та завдання на майбутнє.

Педагогічною радою було обговорено проект розподілу навчального навантаження на 2016-2017 навчальний рік та проблему забезпечення навчально-виховного процесу висококваліфікованими фахівцями.

Та особливо приємною була урочиста частина засідання.

Проректор із навчально-методичної роботи д.б.н., проф. Фекета В.П. привітав студентів та викладачів із успішним завершенням навчального року та вручив подяки ректора ДВНЗ «УжНУ» викладачам Мокрянин Я.І., Данько-Товтин Л.Я., Лукавській А.В., Ткач М.С., Дацків І.Є. та співробітникам Горбей Т.О., Мельник О.В., Жила Г.С., Щербан М.І., Щербан І.І., Федькович І.В., Монда Г.М., Шпілька О.В.

А плідну працю викладачів та співробітників коледжу було відзначено подяками директора коледжу Соломко Н.І., Мавроматі М.В.,              Вайнагій Г.Ю., Костик М.М., Жоффчак А.С. та Осак Й.В.

Нагороджено грамотами і студентів – призерів міжнародних та всеукраїнських конкурсів та олімпіад – Росула Олега, Мигалегу Лідію, Ваша Юрія, призерів МАН Андрусяк Анну, Сойму Елену, відмінників навчання та активних учасників громадського і спортивного життя коледжу.

Засідання педагогічної ради завершилося чітким усвідомленням того, що, оцінюючи успіхи і досягнення, викладачам і студента варто одразу будувати перспективу: працювати над помилками та визначати подальшу мету, здійснитити яку допоможе наполеглива праця, глибокі знання і педагогічний талант.

Тож до зустрічі у новому навчальному році!

IMG_1599 IMG_1610 IMG_1638Sneakers