15 вересня 2018 року відбулася екологічна акція «Міжнародний день чистих берегів». Долучилися до неї і студенти нашого коледжу.

У суботу, о 10:00 год., хтось поспішав на святковий ярмарок, а наші студенти, «озброївшись» рукавицями і мішками для сміття, бродили узбережжям змілілого Ужа, збираючи «забуті» відпочивальниками пляшки, пакети, обгортки чи одноразовий посуд.

Швидко наповнювалися мішки, а сотні метрів ужанського берега вабили чистими камінцями та ще зеленою травою.

Але ось що дивує: міжнародна акція, всі очищають береги річок, морів і океанів… А біля нашої, колись чистої і повноводної, хіба що коледжани та ще юні спортсмени із «Падіюну» з тренером…

Варто згадати, що навесні наші студенти зібрали тонни сміття, нанесеного повінню, біля Боздоського парку та на берегах Ужа. Цей жахливий «острів» із пет-пляшок і гірлянди із поліетиленових пакетів на прибережних кущах було видно звідусіль, а після нашої багатоденної роботи береги набули привабливого вигляду. Та чи надовго?

Але сьогодні ми чесно можемо сказати: «Ми прибрали. Черга за вами». Не чекайте наступної акції! Добру справу можна робити щодня!Air Jordan 1 Retro High OG UNC Patent Shoes Best Price CD0461-401 – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers