4 листопада 2017 року за запрошенням викладачів Васильчук Лариси Богданівни та Черевко Ірини Іванівнию відбулася публічна лекція судді Господарського суду Закарпатської області Кривки Василя Павловича. Така лекція вкрай необхідна, оскільки студенти четвертого курсу вивчають дисципліну «Судочинство в господарських судах».
Мета заходу – ознайомлення студентів із засадами відкритості та прозорості діяльності суду, зі специфікою роботи господарських судів України, допомога у професійній орієнтації, а також підвищення рівня правової свідомості та правової культури майбутніх юристів.
Студенти коледжу мали можливість поспілкуватися з суддею, який розповів присутнім про правові засади організації судової влади та здійснення правосуддя в Україні, структуру господарських судів України, справи, підвідомчі господарським судам України, організацію роботи та структурні підрозділи Господарського суду Закарпатської області.
Студенти виявили високу правову обізнаність, активно задавали цілком фахові питання. Зокрема, їх зацікавило наступне: порядок звернення до суду за захистом своїх прав, особливості судового розгляду справ господарським судом, строки розгляду справ, склад учасників судового процесу, участь прокурора та адвоката у розгляді справ, права та обов'язки сторін, відвід та самовідвід судді, технічна фіксація судового засідання, склад та розподіл судових витрат, порядок та строки оскарження рішень, їх обов'язковість та порядок виконання.
Ми впевнені, що такі зустрічі – справдня школа професіоналізму для майбутніх служителів Феміди.

IMG_7519 IMG_7533 IMG_7540 IMG_7547Wholesale Cheap Nike, Jordans, Adidas, Air Max Shoes China Sale Online