07 грудня 2017 р. у групах «Право 31» і «Право 32» відбувся круглий стіл на тему Особисті права людини та їх захист, приурочений до Міжнародного дня захисту прав людини.

Модератором заходу виступила старший викладач Гошовська О.І., яка розпочала його з перегляду документального фільму режисера Мадлі Ляене «Абетка». Історія героїні фільму демонструє, наскільки важливе  забезпечення державою можливості отримання освіти для всіх дітей, а також зачіпає право людини на недоторканність. Олександра Іванівна також розповіла про історію розвитку особистих прав людини.

Подальшими доповідачами були студенти обох груп, які підготували цікаві доповіді про право на життя, право надавати життя іншим, право на здоров'я,  на медичну допомогу, на донорство, на безпечне довкілля, на ім'я  та зміну імені, право на свободу та особисту недоторканість, захист честі, гідності та ділової репутації, право на індивідуальність, особисте життя, на інформацію, право на зображення, тощо.

Після кожного виступу було жваве обговорення проблемних питань з урахуванням порівняльної характеристики із зарубіжним законодавством. Хочеться відзначити всіх активістів заходу: Заяць Романну, Мигалегу Лідію, Гошовського Євгенія, Костик Емілію, Ацбергер Вікторію, Копчу Надію, Качаєву Андріану, Густу Ренату, Шванду Василину, Гасинця Євгена, Білецьку Сперанцу, Ковача Петра, Шершуна Олександра, Росула Олега, Гусар Лідію, Штику Михайла, Огар Каріну, Плешинця Івана, Баник Вікторію, Кемінь Владиславу, Талабішку Євгенія, Легезу Івана, Сакал Ольгу, Ганич Власту та Пловайка Сергія.

1 5 DSC_0678 DSC_0690 DSC_0691 DSC_0719 DSC_0727 DSC_0745 DSC_0748 DSC_0750 DSC_0759 DSC_0770 viber image ї оUtility Footwear