Не за горами чергова вступна компанія до Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ». У зв’язку з цим у середу, 13 квітня, члени студентського агітаційного загону на чолі з заступником директора з навчальної роботи та виховання Поповичем Михайлом Тихоновичем відвідали навчальні заклади Свалявщини та Мукачівщини.

У Свалявському професійному будівельному ліцеї наші студенти другого і третього курсів Михайло Куклишин («Розробка програмного забезпечення»); Владислав Керецман («Будівництво та експлуатація будівель і споруд»); Катерина Кіш («Бухгалтерський облік») ділилися досвідом навчання у коледжі та запрошували стати членами нашого дружнього студентського колективу.

Михайло Тихонович підвів підсумки та наголосив, що вступ до Природничо-гуманітарного коледжу з дипломом кваліфікованого робітника дає можливість випускникам ліцею бути  зарахованим одразу на другий курс, крім того, у таких студентів є перспектива навчатися на державному замовленні.

Також були відвідані Голубинська, Сусківська ЗОШ І-ІІ ступенів, а також Полянська та Чинадіївська ЗОШ І-ІІІ ступенів, де наші студенти виступили перед учнями 9-их та 11-ти класів.

На черзі інші навчальні заклади Закарпаття.

Адміністрація Природничо-гуманітарного коледжу дякує керівникам закладів, які сприяли в організації даних зустрічей.

Чекаємо на абітурієнтів Свалявщини та Мукачівщини.

IMG_0365 IMG_0389 IMG_0394『アディダス』に分類された記事一覧