До уваги студентів ІІ курсу Природничо-гуманітарного коледжу та їх батьків!

24 травня 2018р. усі наші студенти – другокурсники складатимуть ДПА з української мови у форматі ЗНО.

Для досягнення належних результатів у коледжі працювали підготовчі шестимісячні курси, у роботі яких брали участь більше 140 наших студентів.

20 травня 2018р., о 10 год., у головному корпусі УжНУ, що по вул. Університетській,14, відбудеться підсумкове тестування для слухачів підготовчих курсів. Його результати покажуть рівень підготовки до ЗНО, якість отриманих знань і вміння ними скористатися на практиці.

Більше того, змогу перевірити свою готовість до складання ЗНО мають навіть ті студенти, що не були слухачами підготовчих курсів. Ми щиро вдячні очільникам Центру доуніверситетської підготовки УжНУ за підтримку нашого клопотання і розуміння важливості цієї справи для наших другокурсників.

Наступного дня, 21 травня, ми вже матимемо результати цього випробування.

Тож добре проаналізувавши результати, студенти матимуть 3 дні – 21,22 і 23 травня - для виправлення помилок і відпрацювання найскладніших  тем, виконання типових завдань тощо.

А 24 травня сформовані заздалегідь групи у супроводі призначених викладачів прийдуть до тих пунктів ЗОШ м. Ужгорода, де будуть писати роботу з української мови у форматі ЗНО.

Стежте за новинами на сайті! Про кожен наступний крок ми вам нагадаємо!adidas Yeezy September 2020 Lineup