1 травня 2020 року розпочалось подання кандидатів для участі у конкурсі на здобуття Премії Ужгородського міського голови для обдарованої молоді міста. Адміністрація та викладацький колектив коледжу висунув на здобуття премії одну з наших найкращих студенток Голінку Яну.

10 червня 2020 року на засіданні конкурсної комісії за результатами обговорень визначили призначити нашій студентці премію у розмірі 10.000 грн.

Це досягнення є результатом роботи на навчальній та науковій ниві з боку Яни Голінки, а також педагогічного складу коледжу. Адже вже з початку навчання викладачі Природничо-гуманітарного коледжу докладають всіх зусиль, щоб розкрити увесь потенціал та здібності студентів. Протягом навчання студентка показувала високий рівень знань і завжди сумлінно працювала, була членом наукового товариства коледжу, неодноразово разом із педагогами представляла навчальний заклад на різних конкурсах та наукових конференціях.

Тож, щиро Вітаємо студентку Яну Голінку, а також педагогічний склад Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» з цим досягненням яке є найкращим показником невтомної праці педагогів!