Студенти Природничо-гуманітарного коледжу  та студенти інженерно-технічного факультету мали змогу ознайомитися з роботою провідного підприємства Закарпаття. 31 жовтня студенти разом з директором коледжу Росохою В.В.  та деканом Туряниця І.І. відвідали єдиний в Україні завод одного з провідних світових контрактних виробників електроніки «Jabil»- Jabil Uzhgorod. Студенти ознайомилися з історією компанії, основними напрямками роботи та специфікою управління процесами планування, закупівлі матеріалів та комплектуючих, також найголовніше - з підходом до роботи із замовниками. Коледжани були активними і допитливими. Чимало запитань з боку студентів стосувалися кадрової політики підприємства, адже багато випускників коледжу мають змогу побудувати успішну кар’єру саме в «Jabil».

Під час відвідин компанії було укладено договір про співробітництво. Обговорили і питання відкриття спеціальності «Автоматизація комп’ютерно-інтегрованих технологій». Таким чином, дирекція навчального закладу заручилася повною підтримкою керівництва заводу, зокрема, у створенні з ним робочих місць для наших випускників(така спеціальність є на інженерно-технічному факультеті, що дозволить продовжити навчання).

Наразі завод готовий приймати і теперішніх випускників коледжу таких спеціальностей, як: «Інженерія програмного забезпечення», «Фінанси банківська справа та страхування», « Облік та оподаткування». Таким чином, можемо говорити, що Природничо-гуманітарний коледж ДВНЗ "УжНУ" заклав фундамент нового підходу, що полягає у співробітництві навчального закладу та роботодавця. Оскільки ринок праці вимагає нових підходів до навчання спеціалістів. Навчальний заклад напрацьовує зв'язки з підприємствами, котрі не тільки готові брати студентів на роботу, а й навчати їх, долучитися безпосередньо до навчального процесу, шляхом організації навчальної і практичної підготовки, як важливої складової формування професійних умінь майбутніх фахівців. nike high heels gold and diamond