З метою підвищення фінансової культури молоді, працівники ПриватБанку відвідали природничо-гуманітарний коледж УжНУ і провели для першокурсників урок фінансової грамотності.

За сприяння директора коледжа Володимира Росохи та заступника директора з навчальної та виховної роботи Михайла Поповича, зустріч банківських працівників зі студентами пройшла у стінах навчального закладу.

Тренінг для студентів провів керівник Ужгородського відділення ПриватБанку “Александрит” Богдан Дзямко. Він розказав майбутнім спеціалістам про пластикові картки, які операції можна здійснювати з їх допомогою та як правильно ними користуватися.

Студенти також мали можливість попрактикуватися у керуванні власними рахунками через Інтренетта мобільний додаток “Приват24”. Банкіри показали як швидко та легко оплачувати рахунки, не відвідуючи відділення банку та не сплачуюючи зайвих комісій.

“Такі заходи насправді є дуже важливими для сучасної молоді, зокрема для студентів, адже з розвитком технологій, збільшуються можливості для самореалізації, - розповідає заступник керівника з навчальної та виховної роботи Михайло Попович. - Молодь як ніхто має бути в курсі інновацій, щоб не втрачати в майбутньому орієнтир. Ми давно співпрацюємо з ПриватБанком, адже це установа, котра багато робить для вкладу у наших дітей”.

“Пріоритетом нашого банку є робота з молоддю, - розповідає керівник Ужгородського відділення ПриватБанку “Александрит” Богдан Дзямко. - Зараз дуже важливо молодим людям, зокрема студентам, бути у курсі банківських новинок, які не тільки допомагають економити гроші, а й час”.

Працівники ПриватБанку також наголосили про правила безпеки при користуванні платіжними картками, навели приклади поширених шахрайств з картками та банкоматами та розказали про першочергові дії у разі втрати картки.nike