У вівторок, 30 травня, у коледжі відбулася підсумкова студентська наукова конференція, на якій було підбито підсумки роботи юних науковців, дослідників та їх талановитих керівників.

Конференцію відкрив директор коледжу Росоха В.В., який привітав учасників із вагомими досягненнями у науковій роботі за 2016-2017 навчальний рік і наголосив на важливості творчого пошуку та поглиблення знань на шляху до здобуття обраного фаху.

Модератор конференції Пащук Г.Я., голова методичної комісії, представила президію. Гостями наших студентів стали заступник декана юридичного факультету к.ю.н. доц. Фрідманський Р.М., завідувач кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін к.ф.-м.н. доц. Лавер О.Г. та доц.. кафедри історії України к.і.н. Радченко Н.М., які високо оцінили  наукові досягнення наших студентів та їх керівників, а також вручили їм грамоти ректора Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет» «за активну участь та вагомі результати у науковій роботі».

Особливістю нашої конференції було те, що про свої здобутки звітували не тільки студенти, але й їх наставники. Про результати наукової роботи студентів-юристів детально і з гордістю розповів к.ю.н. Лейба Є.В. Із високими досягненнями у науковій та конкурсній роботі ознайомила учасників Александра Н.В., голова циклової комісії з програмування та інформаційних технологій.

Надзвичайно цікавими і змістовними були виступи самих студентів – Росула Олега (група «право-21»), Калинича Станіслава (група КН-12), Голінки Яни (група ПР-12), Сойми Елени (група ФК-21) та Білкей Лариси (група ФК-21).

Конференція завершилася фотосесією переможців ,їх керівників та поважних гостей заходу.

Вітаємо Вас , майбутні науковці !

Детальну інформацію про досягнення наших студентів читайте на сторінці «Наукова робота».

GOLF NIKE SHOES