Сьогодні в Ужгородському національному університеті з нагоди Всеукраїнського тижня права відбувся правовий брейн-ринг, де взяли участь команди студентів юридичного факультету УжНУ та Природничо-гуманітарного коледжу, серед яких: капітан команди Орест Приставський, студент групи «Право-32», Вікторія Ацбергер, студентка групи «Право-42», Гусар Лідія, студентка групи «Право-42», Заяць Романа, студентка групи «Право-42», Ковач Петро, студент групи «Право-41», Костик Емілія, студентка групи «Право-41». Незважаючи на достойних опонентів та хорошу конкуренцію, студенти коледжу все ж таки отримали перемогу у півфіналі з рахунком 6:5 та остаточно у фіналі з рахунком 6:1, за що були нагороджені кубком та грамотою за перше місце.

Для того щоб оцінити та підтримати студентів-учасників брейн-рингу, були запрошені почесні гості, серед них: декан юридичного факультету Ужгородського національного університету Лазур Ярослав Володимирович та начальник Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Когутич Євген Дезидерійович.

У сі учасники продемонстрували належний рівень знань та хорошої підготовки, що лише підтвердило авторитетність цього заходу та нашого навчального закладу.

Вітаємо наших студентів та їх керівника Вадима Пішту! Sneakers