3 квітня 2019 року в Природничо-гуманітарному коледжі ДВНЗ «УжНУ» відбулися передвиборчі дебати на посаду голови студентської ради. Наразі головою студради коледжу є Мигалега Лідія, яка виступила модератором заходу. Насамперед вона прозвітувалася за період її перебування на цій посаді, підвела підсумки діяльності студентського самоврядування протягом 2017-2019 р.р. Також представила кандидатів  на посаду голови студентської ради коледжу і надала їм слово.

Першим кандидатом, що представила свою передвиборчу кампанію, познайомила зі своєю командою, стала студентка групи ФК-11 Баранова Юліана. Після виголошення промови вона відповіла на питання присутніх.

Далі до слова запросили другого кандидата - Сочку Жанетт, студентку групи Право-21, яка презентувала свій план роботи студентського самоврядування на наступний рік, познайомила присутніх зі своєю командою, а також відповіла на питання.

Загалом дебати пройшли вдало, кожен кандидат проявив свої лідерські якості, тож нехай переможе найсильніший. На студентську родину Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» чекає процес голосування –вибори, що відбудуться 10 квітня 2019 року з 8.30 по 16.30.

 

Додатки:

  1. Звіт голови студентської ради Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» за 2017-2019 р.р.
  2. Промови та плани роботи кандидатів на посаду голови студради коледжу.

2020 Nike Air Jordan 1 Mid GS "Pink Quartz" 555112-603