Студенти-правники мали чудову можливість поспілкуватися з Ігорем Ярославовичем Тодоровим, професором кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій Ужгородського національного університету, директором Центру міжнародної безпеки та євроатлантичної інтеграції УжНУ,   віце-головою експертної групи «Україна-НАТО».

Представниками від Природничо-гуманітарного коледжу стали Галина Ярославівна Пащук, заступник директора з навчально-виховної роботи та Ірина Василівна Черниченко, голова циклової комісії юридичних дисциплін.

Досвідчений лектор, умілий гість, оратор із перших хвилини звернув увагу аудиторії на політико-правове забезпечення курсу України на євроатлантичну інтеграцію.

Із застосуванням мультимедійної презентації Ігор Ярославович розповів про організацію Північно-Атлантичного Договору, євроатлантичну інтеграцію України та перспективи українських регіонів у євроатлантичній інтеграції.

По завершенні відбулося підбиття підсумків проведеної зустрічі та обговорення дискусійних запитань. Дякуємо вельмишановному гостю. До наступних зустрічей!

20171205_120456 20171205_121226 20171205_123437 натоUnion x Air Jordan Delta Mid Release Date