25 жовтня 2018 р. у смт. Дубове Тячівського району відбувся Ярмарок кар’єри, до проведення якого були запрошені як студенти Природничо-гуманітарного коледжу, так і представники УжНУ.

Наші студенти презентували спеціальності, за якими здійснюється в коледжі підготовка молодших спеціалістів, та цікаву художню програму. У Будинку культури Дубового, де зібралися учні 8-11 класів, безробітні, молодь, що шукає подальші можливості для працевлаштування, ми розгорнули виставку рекламного матеріалу про коледж, буклетів, програм вступних випробувань тощо.

Участь коледжу у Ярмарку кар’єри була високо оцінена директором Тячівського РЦЗ Кушілкою Василем Васильовичем, представниками Дубівського територіального центру тощо.

Наші студенти із зацікавленням спостерігали за майстер-класами із кондитерської майстерності та різьби по дереву, кулінарного мистецтва та ін.. Керівник територіального відділення Тячівського центру зайнятості Носа Іван Петрович подбав про те, щоб вони почували себе комфортно.

Завершився захід виступом місцевих талантів та заключним словом директора РЦЗ, у якому він щиро подякував керівнику нашого коледжу Рососі В.В. за підготовлену студентами програму та висловив упевненість, що отримана інформація стане в нагоді випускникам під час вибору майбутньої професії.

Окрім того, наші студенти отримали запрошення у Тячівський професійний ліцей та Закарпатський машинобудівний технікум для проведення спільних заходів як профорієнтаційного, так і виховного спрямування.

NIKE AIR MAX