У Природничо-гуманітарному коледжі вже вп’яте проведено Закарпатську обласну  олімпіаду з математики «Математика –цариця наук» для учнів 9 класів загальноосвітніх шкіл області.

З вітальним словом відкрив олімпіаду директор коледжу Росоха В.В. У вступному слові він наголосив на можливості вибору учнями шляху продовження навчання після отримання свідоцтва про базову середню освіту і побажав їм успіху при розв’язуванні олімпіадних задач. Наскрізною ниткою крізь усе життя та працю викладача є популяризація розумної, творчої та креативної молоді. Саме такими якостями і володіють гості свята, колишні студенти коледжу, а тепер уже сформовані, дорослі люди, які і прийшли привітати дев’ятикласників з цим святом: - Федорка Павло, асистент кафедри ПЗАС УжНУ,

- Молнар Крістіан, технічний лідер мобільної розробки фірми AZinec LLC,

- Балог Шандор, IOS developer AZinec LLC, які розповіли учням шкіл про роки навчання в коледжі, університеті та побажали кожному з них знайти свій шлях у житті.

В олімпіаді взяли участь 29 учнів з різних ЗОШ області, які протягом години виконували нелегкі математичні та логічні завдання.

За результатами роботи журі переможцями  V обласної олімпіади з математики «Математика –цариця наук» стали:

І місце – Легеза Анна-Альона(ЗОШ № 12),

ІІ місце – Синкулич Юрій(ЗОШ № 6), Сідлецька Олександра(ЗОШ № 5),

ІІІ місце – Думницький Іван(ЗОШ № 6), Хомяк Дмитро(Великолазівська ЗОШ ).

Переможці нагороджені грамотами, сертифікатами на безкоштовне прослуховування курсів з математики та цінними призами від фірми AZinec LLC. Організаторами свята для дев’ятикласників були викладачі математики

Данько-Товтин Л.Я., Манохіна Б.В., Мавроматі Л.Я.

Air Jordan 1 Retro High OG "UNC Patent" Obsidian/Blue Chill-White For Sale – KD 11 Sale