Цьогоріч у нашому коледжі – як у природі – цілковитий кругообіг: перші півсотні абітурієнтів подали документи для вступу на різні спеціальності – і 165 випускників отримали дипломи молодших спеціалістів.

Урочистий вечір із нагоди вручення дипломів відбувся у великій залі ректорату УжНУ. Численні гості-батьки, друзі, викладачі – заповнили святкову залу, щиро вітаючи цьогорічних винуватців урочистостей, які, вмить перетворившись на чарівних, ошатно вдягнених красунь і красенів, востаннє як академгрупи зі своїми наставниками запрошувалися на урочисте зібрання.

Із вітальним словом до присутніх звернувся в.о. директора Сидор Роман Михайлович, який і відкрив цей вечір. Традиційно звучали Гімн України та коледжу, які підхопила уся зала.

Від ректорату університету виступив проректор Король Ігор Іванович, щиро бажаючи вступникам щасливої долі, продовження навчання в УжНУ та здійснення того, про що співається в нашому гімні: щоб молодь стала «надією й опорою батькам» і своїми «знаннями покращила світ». Також Ігор Іванович вручив дипломи з відзнакою 18 цьогорічним випускникам.

На врученні були присутні декани Калинич Іван Васильович (географічний ф-т), Сержанов Віталій Вікторович (економічний ф-т), Лазур Ярослав Володимирович (юридичний ф-т), Повхан Ігор Федорович (ф-т інформаційних технологій).

Вони цікаво та зворушливо вітали своїх майбутніх студентів, ділилися таємницями обраного ними фаху, запросили на навчання на свої факультети і вручили їм дипломи молодших спеціалістів.

Справжньою окрасою вечора стали виступи талановитих студентів Голінки Яни, Гали Мирослава та Дацьо Вікторії, яка протягом чотирьох років навчання дарувала нам свої пісні.

Представники студентства коледжу – кращі випускники : представниця Заходу – Сойма Елена та Сходу України – Анфьоров Іван – поклали корзину квітів із соняхами та пшеничним колоссям до пам’ятника Тарасові Шевченку.

Модерували урочисте зібрання наші досвідчені ведучі – Михайло Штика та Василина Кондор.

Після завершення вечора студенти, викладачі та батьки робили фото на пам'ять, ділилися спогадами про пережите і пройдене в коледжі тощо.

А далі – випускні вечори…

Хай усміхнеться вам сонце, яке ви зустрінете, дорогі наші випускники!

nike