11 жовтня 2017 р. у Природничо-гуманітарному коледжі продовжились заходи в рамках проведення Тижневика юридичних наук. Цього разу студентам – правникам було запропоновано випробувати свої сили в інтелектуальній грі «Брейн-ринг».2

До складу організаційного комітету заходу ввійшли Черниченко Ірина Василівна (голова циклової комісії юридичних дисциплін), Павлик Наталія Володимирівна (викладач юридичних дисциплін) та Славич Богдан Степанович (головний спеціаліст Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області). Модератором брейн-рингу виступив Пішта Вадим Іванович (викладач юридичних дисциплін). З вітальним словом до учасників звернулась Пащук Галина Ярославівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Природничо-гуманітарного коледжу, побажавши їм пам’ятати про дотримання принципу верховенства права та про повагу одне до одного.3

Щодо самої гри, то її проведення викликало ажіотаж: 40 студентів взяли участь в інтелектуальних випробуваннях; також було багато глядачів, які виявили бажання спостерігати за цікавим процесом. Усіх учасників було розподілено на 8 команд – по 5 студентів. При цьому до складу кожної команди входили представники I, II, III і IV курсів.

Учасники змагались у 5 раундах. У першому раунді студенти відповідали на питання загальнотеоретичного спрямування, у другому від учасників вимагались знання юриспруденції, у третьому студенти відповідали на фотозапитання. У четвертому раунді гравці отримали можливість вибрати складність питання, які оцінювались від 1 до 5 балів. П’ятий раунд передбачав розгадку прислів’я, яке зображалось у програмі «Paint».

За результатами брейн-рингу було визначено призерів: III місце посіла команда «Домінатори», II місце – «Королі брейн-рингу», I місце – «Вікінги».

Члени команд-переможців:

«Вікінги»

  1. Марчук Вікторія (група «Право-41»).
  2. Ігнат Василь (група «Право-12»).
  3. Путівцева Ангеліна (група «Право-21»).
  4. Огар Каріна (група «Право-32»).
  5. Гасинець Євген (група «Право-31»).

4

«Королі брейн-рингу»

  1. Ковач Катерина (група «Право-41»).
  2. Приставський Орест (група «Право-22»).
  3. Гузинець Марія (група «Право-21»).
  4. Росул Олег (група «Право-31»).
  5. Яцкович Роберт (група «Право-21»).5

«Домінатори»

  1. Андрусь Владислав (група «Право-41»).
  2. Матяш Олександр (група «Право-22»).
  3. Кропивницький Назар (група «Право-22»).
  4. Штика Михайло (група «Право-31»).
  5. Анфьоров Іван (група «Право-42»).

6Ми ще раз хочемо долучитись до привітань переможців та побажати всім студентам – правникам і надалі проявляти свою активність як у студентській, так і в суспільній діяльності.

 Nike Air Max