Студенти групи « Право»-11 Мигалега Лідія та Росул Олег, перемігши у ІІІ етапі Всеукраїнських конкурсів творчих робіт імені Тараса  Шевченка та знавців української мови імені Петра Яцика, взяли участь у ІV етапі. Довге очікування результатів роботи всеукраїнського журі окупилося сторицею.

У п’ятницю, 8 квітня, нам повідомили про те, що обидва наші учасники визнані найсильнішими серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації – і Ліда,             і Олег посіли І місце! Ця перемога - яскраве свідчення систематичної і цілеспрямованої роботи викладачів коледжу у виявленні талановитої молоді та їх результативної підготовки до різноманітних конкурсів і олімпіад.

Викладачі та студенти вітають наших переможців та їх викладача-Пащук Галину Ярославівну – із перемогою! Росул Олег та Мигалега Лідія гідно продовжують традиції попередніх переможців - Попович Ганни, Котлана Богдана і Пащук Ярини. Нехай їх шлях до чергових завоювань буде успішним, а список призерів збільшується з року в рік!Nike WMNS Air Force 1 Shadow White/Hydrogen Blue-Purple