Антуан де Сент-Екзюпері свого часу сказав: «…Ми всі несемося вдалину на одній і тій же планеті – ми екіпаж одного корабля». Ці слова стали своєрідним кредо для студентів Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» 21 березня 2019 року, коли вони висадили дерева біля рідної альма-матер. Екологічна акція була проведена в рамках екологічного проекту «Заради майбутнього», що є однією із складових екологічної програми «Зелені легені Карпат».

На території коледжу було висаджено молоді дерева буку, ялиці, модрини, сосни, ялівцю та кущі. Озеленення відбулося за сприяння начальника Закарпатського управління лісового та мисливського господарства Мурги Валерія Івановича. Адже саме 21 березня ми відзначаємо Міжнародний день лісу.

Колись Дмитро Лихачов написав: «Природа – це будинок, у якому живе людина», а 21 березня 2019 року студенти Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ», взявши участь в екологічній акції, додали: «Ми повинні бути справжніми господарями на своїй землі і разом дбати про природу – нашу власну домівку».

Взяли активну участь в акції такі студенти спеціальностей «КН-11» та «Право-11»: Голодняк Олексій, Коваленко Сергій, Гінцяк Богдан, Василиха Віталій, Білас Олександр, Пирога Максим, Кравчук Мар’ян, Лутнянський Руслан, Цибуляк Юрій. Вони показали високий рівень екологічної самосвідомості, любові до рідної землі та природи загалом. Керівництво коледжу висловлює їм щиру подяку за це.

Buty sportowe Nike