У Природничо–гуманітарному коледжі було проведено брейн-ринг. Учасниками дійства стали студенти спеціальності «Право». Організатором брейн-рингу виступив Пішта Вадим Іванович, викладач юридичних дисциплін. Також необхідно відзначити допомогу в організації заходу інших викладачів коледжу - Семак Евеліни Анатоліївни та Ворон Діани Леонідівни. 

Мета брейн-рингу багатогранна: розвиток логічного мислення студентів, уміння працювати в команді, а також - уміння швидко знаходити правильну відповідь, відкидаючи другорядну.  

Учасники сформували вісім команд, серед яких були представлені всі групи.

Конкурс складався з чотирьох раундів, кожен із яких містив різноманітні завдання: в першому та другому раундах команди відповідали на 8 питань, в третьому – на 5. За результатами кожного з раундів одна з команд, що мала найменшу кількість балів, покидала гру. Так тривало до початку раунду плей-оф, куди вийшли чотири команди, що спочатку зіграли два півфінали, а згодом – фінал.

У напруженому завершальному двобої перемогу здобули студенти групи «Право» - 31, у складі команди виступали: Томенюк Василь, Яцкович Роберт, Калинич Наталія та Артьомов Ярослав. Друге місце зайняли представники групи «Право» - 22, серед яких - Кул Олександра, Костюк Євген, Свисюк Ангеліна, Гребеннікова Анастасія та Паук Наталія. Почесне третє місце розділили між собою учасники команд «Право» - 11 та «Право» - 12. Групу «Право» - 11 представляли: Пирога Максим, Цап Анастасія, Кравчук Мар’ян, Ситар Мар’яна та Повханич Каріна, «Право» - 12 – Фельцан Ярослава, Трофімова Наталія, Семйон Іванна, Лукач Ангеліна.

Вітаємо переможців!Nike WMNS nike air wildwood gs carbon fiber price trend Shadow White/Hydrogen Blue-Purple