У період із 20 по 26 лютого 2019р. у ДВНЗ «Ужгородський національний університет» відбувалися змагання із баскетболу серед студентів-чоловіків у залік 72-ої спартакіади. До цього свята долучилися і студенти Природничо-гуманітарного коледжу:

Зомборі Артур (КН-41);

Сокачик Іван (БС-31);

Андреянов Максим (КН-22);

Білусяк Михайло (КН-22);

Глушок Віталій (КН-22).

Жереб не був прихильним до наших хлопців: суперниками у групі стали досвідчені команди медичного, фізичного та юридичного факультетів. Однак хлопці справилися з хвилюванням і продемонстрували високу спортивну майстерність, подолали всіх суперників та впевнено  пройшли до фіналу змагань.

26 лютого на базі спортивного комплексу «Буревісник»  у фіналі зустрілися команди факультету здоров’я та фізичного виховання,  туризмознавці та представники коледжу.

Коледжани першу зустріч провели із сусідами-туристами. За результатами двох періодів ми отримали впевнену перемогу з рахунком 15:8.

Найбільш інтригуючою очікувалась зустріч «Коледж» - «Факультет здоров’я  та фізичного виховання». Не дивлячись на перший пропущений «триочковий», хлопці зуміли продемонструвати свої уміння та відмінну фізичну підготовку.

Отже, завдяки злагодженості команди та неперевершеній роботі тренера Марії Ткач, ми отримали довгоочікувану перемогу!!!

Вітаємо наших студентів! Бажаємо подальших успіхів та перемог!!!

ladies adidas micro bounce boots CD0463-401 – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers