У Природничо-гуманітарному коледжі тривають заходи, присвячені Дню української писемності та мови.

У п’ятницю, 9 листопада 2018р.,  наші студенти, викладачі та адміністрація, у тому числі завідувач канцелярією та старший інспектор з відділу кадрів, знову зібралися разом, щоб стати учасниками ХVІІІ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності.

Викладачі-філологи Андрусь М.В. та Гординська А.А. переконали присутніх, що це чудова можливість не лише перевірити власні знання, а й відчути єдність з усією країною.

Святковою аурою заходу стали виступи студентів Баранової Юліани та Ребрика Ігоря, котрі декламували маловідомі поезії про рідне слово.

Цьогоріч нас в аудиторії було багато. Ми всі різні, але об’єднані бажанням берегти та вдосконалювати нашу рідну, батьківську мову.

Окрему вдячність хочеться висловити Щербану І.І., без якого технічно провести цей захід на високому рівні було б неможливо.

«Головне – усім нам робити свою справу, з любов’ю, відчувати політ – і тоді обов’язково мрія здійсниться», - ці слова із радіодиктанту якнайкраще ілюструють мету всіх наших заходів, які вже були і ще будуть. Але хочеться підтримати такі поетичні рядки:

РІДНА МОВО, БУДЬ ДЛЯ НАС НЕ СВЯТОМ,

А НАСУЩНИМ ХЛІБОМ НА ЩОДЕНЬ!

Air Jordan 1 Retro High OG "Board of Governors" White/Black-Royal Blue