28 вересня 2018р. у Природничо-гуманітарному коледжі було велелюдно: більш ніж дві сотні родичів наших першокурсників прибули на перші батьківські збори. Навіть загальну зустріч із адміністрацією коледжу довелося проводити у два етапи, адже у нашому корпусі немає таких великих аудиторій, щоб умістити всіх водночас.

Збори відкрила заступник директора з навчально-виховної роботи Пащук Г.Я., яка щиро привітала батьків від імені директора коледжу, Росохи В.В. подякувала за довір’я до нашого навчального закладу, а також висвітлила питання організації освітнього процесу, статутних вимог до студентів тощо.

Із інформацією щодо навчального плану та вимог до його виконання, про графік навчального процесу та підсумковий контроль розповіли завідувачі відділень Кравчук М.І. та Монда Г.М.

Батьків цікавили питання функціонування студентської їдальні, умов проживання в гуртожитку, подальшого складання ДПА у формі ЗНО та перспективи продовження навчання в університеті.

Далі збори продовжилися в академгрупах, де куратори детально обговорили як побутові, так і освітні потреби і проблеми, що виникають під час навчання. Велику увагу було приділено профілактиці шкідливих звичок, запобіганню паління тощо.

У надії на міцну чотирирічну співпрацю, на плідне педагогічне партнерство полишали коледж і батьки, і викладачі. Бо тільки так, контролюючи і допомагаючи, можна створити умови для успішного навчання наших студентів першокурсників.

А на черзі – збори для батьків другокурсників (04 жовтня 2018р.).

Тож до зустрічі у коледжі!NEW BALANCE