5 лютого студенти 2 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» долучилися до онлайн-уроку, приуроченого Дню безпечного інтертнету.  Цього року його основне гасло  — «Разом до найкращого Інтернету!».

День безпечного інтернету є унікальною можливістю для кращого розуміння проблем та можливостей в онлайновому світі, це час поділитися важливою інформацією, щоб діти і молодь могли досліджувати Інтернет безпечно і скористалися позитивним досвідом експертів.

Наші студенти мали змогу подивитися онлайн-виступи: «Кібер-атаки та інтернет-шахрайство» (спікер: Самойлов Станіслав, т. в. о. заступника начальника управління – начальник першого відділу Управління інформаційних технологій та програмування Департаменту кіберполіції Національної поліції України, майор поліції) та «Соціальна інженерія: як хакери використовують вразливості людей» (спікер: Вікторія Іцкович, ERC, директор дивізіону архітектурних рішень, керівник напрямку ІТ-безпеки).

Після перегляду виступів студенти перейшли до етапу перевірки власних здібностей до кар’єри аналітика з кібербезпеки. Всі учасники успішно пройшли тестування та очікують на заслужені сертифікати від Програми Мережних академій Cisco.

Дирекція коледжу висловлює подяку голові циклової комісії програмування та інформаційних технологій Александрі Н.В. та завідувачу лабораторії Щербану І.І. за організацію та проведення такого необхідного для сучасного студента заходу!

Air Jordan