У середу, 15 листопада, відбувся святковий концерт «Дебют першокурсників», присвячений Міжнародному дню студентів.

О 16 годині велика зала ректорату наповнилася студентами, батьками та викладачами Природничо-гуманітарного коледжу. Свято розпочалося показом відеофільму «Ми в коледжі учимось нині…», створеного нами нещодавно до конкурсу «Студентська осінь».

Талановиті і досвідчені ведучі Михайло Штика та Белей Андріана здійснили вдалий конферанс, створивши настрій у залі та належно представивши кожного із учасників. Чудові молоді голоси Матійко Тетяни, Гали Мирослави, Ані Пєскової, Микульці Ніколетти та Симканич  Антоніни приємно вразили студентів та гостей свята. Талановито прочитали власні поезії Угляй Галини та Голич Кароліна. Як виявилося, серед першокурсників є неймовірні виконавці гуморесок – Ігнат Павло та Сабов Артур! У перше в наших концертах прозвучала жива музика у виконанні саксафона (Маслович Василь) та флейти (Свисюк Ангеліна).

А які сценки – «Екзамен», «Виховна година», «Боротьба добра зі злом» - представили студенти групи БО, ФК-11 та ТО-11. Це феєрверк гумору, таланту і музики!

Відкриттям цього вечора стала і студентка групи ТО-11 Юлія Фельбаба. Вона неперевершена в різних амплуа – як в індивідуальних, так і колективних виступах!

Ритмом і досконалою пластикою заворожили залу чарівні красуні із групи «Право» - 11, які скористалися нагодою подякувати своєму кураторові Мишко Інні Федорівні за добро і любов, а також привітали свого нового наставника – Черниченко Ірину Василівну.

Справжнім емоційним потрясінням для глядачів став виступ Хархаліс Анастасії та Тисянчина Івана з хореографічною композицією «Я залишуся в серці твоєму…».

А фіналом вечора стала пісня «Колір сонця» у виконанні тріо дівчат    із групи «Право» - 12, до яких приєдналися всі учасники концерту. Але навіть після закінчення програми ніхто не розходився – усі перебували під враженням почутого і побаченого! А ще – в передчутті справжнього свята – 17 листопада, яке директор коледжу Росоха В.В., щиро і дотепно вітаючи студентів, оголосив вихідним днем.

Отож «Дебют першокурсників» був дуже вдалим!

Щиро вдячні студентам груп «Право»-11, «Право»-12, БО,ФК-11 та ТО-11, на основі номерів яких і була створена програма! Спасибі кураторам академгруп Черниченко І.В., Андрусь М.В., Бігар Н.М. і Роман Я.Ю. за підготовку студентів до свята.

Радій, коледж! Ти отримав у якості першокурсників неймовірні таланти! І вони ще принесуть тобі славу!

nike dunk low white gray blue color chart Light Smoke Grey